Київські вибори у 2015

19 березня 2013, 08:02
Власник сторінки
політик
0
964
Київські вибори у 2015

Опозиції та владі вибори не потрібні

Договорняки опозиції з владою і естафета, хто швидше добіжить до Банкової дали свої результати: вибори до Київради і мера Києва відбудуться у 2015 році.

Вся «непримиренна боротьба» лідерів опозиційних сил звелася до наступного: Юлія Тимошенко, Юрій Луценко (сподіваюсь, хтось ще пам’ятає що саме їх називали справжніми лідерами опозиції) продовжують сидіти у в’язниці, доля перевиборів у 5 мажоритарних округів, нагадую, там перемогли представники опозиційних сил, залишається невідомою. Замість незаконно звільненого депутата Власенка – вже зареєстрований інший народний депутат. І останній яскравий приклад «боротьби за інтереси виборців» - опозиціонери фактично погодились наперевибори до Київради і київського міського голови на 2015 рік.

Відразу хочу застерегти, лідери опозиції будуть обвинувачувати мене у надмірній критиці. І це закономірно, бо легше всього вести непримиренну війну з окремими опозиційними депутатами, тим більше з тими, котрі не увійшли до партійних фракцій, аніж по справжньому боротися зі свавіллям влади.

З владою намагаються домовитися. А от депутати, які не хочуть миритися з тотальним колабораціонізмом опозиційних лідерів дуже зручно робити «громовідводами» і спрямовувати на них весь праведний гнів і різноманітні обвинувачення. При цьому жодних загроз! Всі залишаються на своїх теплих місцях у зручних кабінетах і головне, власний мандат продовжуєзігрівати…

А виборці, які наділили цим мандатом і чекають на реальні дії, а головне на зміни в країні – можуть почекати. Так само, як кияни, які висловили високу довіру опозиції на виборах, а сьогодні залишаються без влади і будуть чекати до 2015 року, щоб обрати свого мера і свою раду.

Київ і його мешканці сьогодні, чи не єдине місто в Україні, яке не має свого легітимного органу самоврядування, немає свого міського голови. Тому опозиції перш за все потрібно відстояти конституційне право громади Києва – мати свій орган місцевої влади. Тобто добитися призначити дату проведення виборів Київради і київського міського голови, а вже потім думати, хто найбільш достойний кандидат.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.