Юля - символ України!

27 листопада 2012, 13:49
Власник сторінки
політик
0
917
Юля - символ України!

Тимошенко буде на волі!

Шановна Юлія Володимирівна!  

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження!

Вами захоплюються і пишаються мільйони українців. За Вас хвилюються і за Вами сумують. Ваша сила волі та незламний дух – це приклад для наслідування. 

Вас називають не інакше як «наша Юля». Ви - у серці кожного українця. У мене не було жодної зустрічі з виборцями під час якої не звучало питання: «Коли звільнять Юлю!».

За Ваше звільнення переживають і моляться по всій Україні. Ви стали символом країни, який обєднав українців і дав надію, що режим буде повалено.

Ви стали політиком світового масштабу і тому влада завжди Вас боятиметься бо грати не вічні. Ви йдете шляхами Нельсона Мандели, який пройшов ув'язнення, вийшов на волю і став національним героєм і ледером світового масштабу.

Я хочу передати привітання Ваших прихильники з Бориспільського, Переяслав-Хмельницького, Яготинського тав Згурівського районів Київщини. Вони єдине що просять Вас: «тримайтеся!»... 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.