Звернення до Тимошенко та Турчинова

24 березня 2014, 22:18
Власник сторінки
політик
3
344
Звернення до Тимошенко та Турчинова

Сподіваюся, що Тимошенко доведе справу до кінця і злочинці будуть сидіти у в’язниці. Вірю, що Турчинов допоможе Лідеру у цій складній і важливій справі. Впевнений, що держава не втратить

В.о. Президента Олександр Турчинов серед дав доручення Фонду держмайна прискорити приватизацію приватного акціонерного товариства "Президент Отель".

Ця заява, як мінімум дивна, бо усі ми пам’ятаємо, що  «Президент Отель» був украдений в держави.  Його, за минулої влади, за безцінь віддали групі Олександра Грановського та Бориса Кауфмана, які й досі тісно співпрацюють з Олександром Януковичем і навіть беруть у його банкові 20-ти мільйонний кредит для підконтрольного їм аеропорту "Бориспіль".

Я хочу вірити, що сталася прикра помилка, й нова влада просто обмовилася. І замість «прискорити приватизацію» в.о. Президента Турчинов мав на увазі «відкрити кримінальну справу щодо крадіжки готелю в центрі Києва. 

Я наберуся сміливості і нагадаю слова Юлії Тимошенко,  яка у 2009 році під час президентської кампанії, заявила, що відбувається крадіжка «Президент Отелю у Києві. Повторюю- КРАДІЖКА!!!! Кандидат в Президенти та лідер "Батьківщини" тоді заявила, що ділки Кауфман та Грановський,  які причетні до цієї оборудки, будуть сидіти у в’язниці.

Сподіваюся, що Юлія Тимошенко доведе цю справу до кінця і злочинці будуть сидіти у в’язниці. Вірю, що Олександр Турчинов допоможе Лідеру у цій складній і важливій справі. Впевнений, що державу не нагріють на кругленьку суму 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.