Коли бабусі віддають останнє на Армію, дехто продовжує "тирити" для Сім'ї

22 березня 2014, 09:25
Власник сторінки
політик
1
316
Коли бабусі віддають останнє на Армію, дехто продовжує  тирити  для Сім ї

Крім керівництва, яке далі контролює група Кауфмана-Грановського, днями аеропорт взяв кредит 20 млн. доларів, під 11% річних в банку, який належить старшому сину Віктора Януковича.

Унікальність ситуації в тому, що ще місяць тому у Києві учасники Майдану палили міліцейські БТРи, а сьогодні країна об’єдналася і ці ж БТРи заправляють за свій кошт. Всюди, де я побував за цей тиждень, в селах Бориспільського, Переяслав-Хмельницького районах, у Борисполі, Згурівці і Яготині люди готові віддати останнє для підтримки армії.

Фермери купують акумулятори і відправляють їх у військові частини. В Циблях, що на Переяславщині, відразу після зустрічі, люди пустили по колу тазик! для збору коштів на потреби армії. Селяни віддавали останні гривні. У Воронькові (Бориспільский район) місцеві мешканці з гордістю розповідали, що вже троє молодих людей пішли добровольцями до армії.

 
ле! Українське військо буде боєздатним тільки тоді, коли впевнено будуть себе почувати ті, кого армія охороняє і за чий рахунок існує. Тобто звичайні люди.

Не хочеться критикувати нову владу, надто мало часу для того, щоб робити висновки. Але вже зараз можна говорити про деяку схожість до «папєрєдніків». Очевидні проблеми громадян, які можна вирішити дуже швидко в парламенті - гальмуються.

Закон про спадщину. Хто буває в селі, той знає, яка це біда для селян. А таких проблем – маса. Їх можна вирішити, і досить швидко. Правда, за єдиної умови, якщо не захоплюватися схемами, відкатами і дерибанами.
 

 Ще один тривожний дзвінок – те, що відбувається в аеропорті Бориспіль. Крім керівництва, яке далі контролює група Кауфмана-Грановського, днями аеропорт взяв кредит 20 млн. доларів, під 11% річних в банку, який належить старшому сину Віктора Януковича.

 Виходить, замість того, щоб аеропорт збагачував державну казну, а його працівники покращували свій благоустрій, прибутки від діяльності аеропорту продовжують текти в кишені «сім’ї”.

Жоден Уряд не мав такого кредиту довіри, як нинішній. Люди готові терпіти, але це буде до того часу, поки вони будуть відчувати, що влада змінила своє відношення до них і змінилася сама.

 
Нинішні можновладці повинні розуміти: крім зовнішніх загроз існують більш небезпечні, внутрішні. І коли громадяни відкриють внутрішній фронт проти влади, то він буде більш жорсткий ніж сьогоднішній Майдан. Що тоді? Випалена земля… Чим це загрожує для України, я думаю нікому пояснювати не треба
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.