Дніпропетровських міліціонерів везуть на Київ

12 грудня 2013, 20:37
Власник сторінки
політик
0
385
Дніпропетровських міліціонерів везуть на Київ

17 автобусів стоять на Бориспільській трасі

Сьогодні, коли повертався після зустрічей з виборцями сіл Чубинське, Великої і Малої Олександрівки та Безуглівки, на Бориспільській трасі побачив колону з 17 автобусів з дніпропетровськими номерами, які прямували до Києва. Автобуси вщент забиті міліціонерами. 


Очевидно, що їх везуть на Майдан. Жодних сумнівів, що величезною кількістю міліціонерів влада хоче залякати громадян, відбити у них бажання брати участь у мирних протестах.


Даремно! Бо від таких дій, готовність людей стояти на Майдані тільки збільшується. Я це відчув спілкуючись сьогодні зі своїми виборцями. Люди налаштовані дуже рішуче і вимагають цього ж від всіх опозиційних політиків.

І ще одне. Посилаючи міліціонерів зі східних областей України, влада намагається не об’єднати, а роз’єднати, натравити різні половини нашого суспільства одна на одну. Посіяти розбрат і ненависть між ними.


Не вийде! По-перше, на Майдані стоять мешканці зі всіх регіонів України. А по-друге, може і добре, що міліціонери зі східних областей їдуть до Києва. Вони переконаються, що на Майдані стоять не «фашисти-головорізи», як це намагаються показати представники Партії Регіонів, а мирні громадяни, які вийшли на мирну акцію заради свого майбутнього.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.