Центр правової допомоги для постраждалих від дій "Беркуту"

02 грудня 2013, 15:51
Власник сторінки
політик
0
386
Центр правової допомоги для постраждалих від дій  Беркуту

Провідні адвокати Києва зголосилися надати допомогу усім, хто постраждав від незаконних дій представників правоохоронних органів

Cьогодні у Києві розпочинає свою роботу центр правової допомоги громадянам та журналістам, які постраждали від дій правоохоронних органів під час проведення мирних акцій в столиці України.

Cаме завдяки роботі журналістів, весь світ дізнався про криваві події на Майдані Незалежності у Києві в ніч на 30 листопада

Після цього журналісти стали мішенню №1, для бійців «Беркуту». Їх беззахисних і лежачих добивають ногами, їхню техніку нищать. Таким чином пресі намагаються затулити рота. Так було 1 грудня на вулиці Банковій, біля Адміністрації Президента.

Я звернувся до провідних адвокатів Києва і вони зголосилися надати допомогу усім, хто постраждав від незаконних дій представників правоохоронних органів.

Усі громадяни, які отримали побої від працівників міліції. А також журналісти, які були побиті, чи постраждала їх техніка, чи представники правоохоронних органів просто чинили перешкоди діяльності журналістів – кожен такий факт не може залишатися поза увагою. Я буду робити все, щоб кожен постраждалий отримав правовий захист і юридичну підтримку.

Постраждалі від дій правоохоронних органів, зокрема і представники ЗМІ, можуть отримати правову допомогу за телефонами: 098-736-04-36; 096-389-26-45; 096-389-24-40
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.