Про мавпу з гранатою, яка будує завод для утилізації боєприпасів

02 грудня 2013, 13:18
Власник сторінки
політик
0
267
Про мавпу з гранатою, яка будує завод для утилізації боєприпасів

В селі Засупоївка Яготинського району, таємнича фірма «Техімпекс» запланувала побудувати завод з утилізації старих боєприпасів всього в 300 метрах від залізниці

Інколи про деяких людей кажуть, що вони поводяться, як мавпа з гранатою. Стає зовсім не смішно, коли стикаєшся з подібною ситуацією в реальному житті. В селі Засупоївка Яготинського району, таємнича фірма «Техімпекс» запланувала побудувати завод з утилізації старих боєприпасів. Причому цей завод має стояти всього в 300 метрах від залізниці, де проходить активний рух пасажирських поїздів. А самі боєприпаси планують возити через село. Повз дитячий садочок, школу, церкву.

Свого часу ця фірма вже була учасником скандалу по відновленню і торгівлею бойової техніки, в Засупоївці. І тільки коли про це заговорили на телебаченні, у них забрали ліцензію по ремонту техніки, а СБУ відкрила кримінальне провадження.

Але так званих «бізнесменів» це не зупинило. Сьогодні вони беруться утилізовувати боєприпаси поблизу села. Це при тому, що два тижні тому, на сходці села, всього 6 селян підтримали будівництво заводу. Сільрада також проти, але це нікого не зупиняє. Сьогодні на зустрічі з селянами Засупоївки вони висловили підозри, що підготовка до будівництва центру по утилізації старих боєприпасів продовжується.


Очевидно, що власники "Техімпексу" діють не самостійно. Очевидно, що у них є чиновницька «криша». Але хто б не стояв за будівництвом заводу по утилізації боєприпасів, я використаю всі свої можливості, щоб подібний завод не був побудований не тільки в Засупоївці, а на території всього мого округу. А своїм колегам депутатам я радив би також звернути увагу на діяльність цієї фірмі, бо Лозова на Харківщині, чи Богданівка на Запоріжжі може виявитися у вас під боком.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.