Об'єднаний Майдан

27 листопада 2013, 13:29
Власник сторінки
політик
0
365
Об єднаний Майдан

Наступним кроком має бути висунення єдиного кандидата в Президенти від опозиції.

Кілька днів назад я говорив про необхідність об’єднання двох майданів. Сьогодні це сталося. В критичний момент у політиків здоровий глузд переміг політичні амбіції. Хоча це сталося в переддень саміту у Вільнюся, саме з цього моменту Майдан став єдиною силою, яка здатна змінити нашу країну.

Хочеться вірити, що це тільки перший крок. Якщо ми хочемо змінити діючу владу і нашу країну, перше, що ми повинні зробити – це змінити себе. Діяти, прислухаючись до людей. Об’єднуватись заради їхнього майбутнього.

Справжні зміни почнуться тоді, коли ми зламаємо старі стереотипи і сумні традиції, коли українці об’єднуються перед розстрілом. Наступним кроком має бути висунення єдиного кандидата в Президенти від опозиції. Інакше, ми втратимо реальний шанс щось змінити в країні. Але найгірше, можемо остаточно втратити будь-яку довіру виборців.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.