Майдан - один для всіх

26 листопада 2013, 14:14
Власник сторінки
політик
0
407
Майдан - один для всіх

Мені було приємно стояти з цими людьми. Саме вони творять історію.

Я не хочу говорити пр два Майждани. Я був на обох. Для мене він один, бо і там, і там стоять наші люди, з якими ми зусрічаємося на базарах, на вулицях, у метро. 


На Майдані Незалежності більше оптимістично налаштованої молоді, здебільшого студентів. Саме тут я зустрів мешканців Воронькова. 
 
На Європейській площі зібралися люди більш поважного віку, ідеологічно "підковані", але так само налаштовані на європейське майбутнє нашої країни. Бориспільський район тут був предсталений більш чисельною делегацією. 

 
Зараз ці люди нагадують мені два кулаки, які готові битися за європейське майбутнє. Мені було приємно стояти з цими людьми. Саме вони творять історію. 

Я вірю, що ці два майдани розростуться і з’єднаються десь посередині Хрещатика. І тоді наше європейське майбутнє стане реальністю
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.