В Адміністрації Президента міняють таблички

05 квітня 2011, 12:06
Власник сторінки
політик
1
1645

Перетасування стільців – це тест на довіру Главі Адміністрації Президента


Будь-яка реформа дороге задоволення. Якщо згадати мудру фразу, що ніщо так дорого не обходиться народу як його влада, то можна дійти висновку, що реформа цієї влади задоволення не із дешевих. Нинішні реформи влади обмежуються концентрацією влади в одних руках, президентських. Навряд чи тягне на визначення «реформа» скорочення кількості заступників Глави Адміністрації Президента. Було девять замів – буде три.

 

Розмови про адмінреформу в окремо взятій Адміністрації Президента – це звичайна гра в окозамилювання. Мовляв – ми зменшуємо кількість посадовців та економимо державні гроші. Насправді, ті ж посадовці нікуди не зникають. Вони залишаються сидіти у тих же шкіряних кріслах тільки  таблички на дверях поміняються: були заступниками Глави Адміністрації Президента, а стануть радниками Президента чи керівниками Головних управлінь. А разом із табличками потрібно міняти бланки і факсиміле. А це додаткові витрати. 

 

Можливо комусь доведеться звертатися до психолога. Для деяких чиновників зміна вивіски на дверях кабінету – це особиста трагедія яка створює певний психологічний дискомфорт: ще вчора він був заступником Глави АП, а сьогодні радник. Навіть якщо у такого радника зберігають штат, кабінет та обовязки.

 

Перетасування стільців – це своєрідний кастинг або тест на довіру Глави Адміністрації Президента. Хто його пройде, то й і буде тими трьома заступниками. Але в будь-якому випадку останнє слово щодо звільнення і призначення залишається за Президентом.   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.