Правосуддя в туалеті СІЗО

08 грудня 2011, 10:03
Власник сторінки
політик
1
2133

Навіщо повторний арешт арештованої Тимошенко?

Допит Юлії Тимошенко у камері Лук’янівського СІЗО це дикий прецедент. Такого досі не було і навряд чи буде. Судова система вже почала грати роль «дівчини за викликом». Якщо камеру СІЗО можна використати як зал судових засідань, то невідомо де знаходиться нарадча кімната. Єдиний місце де немає камер і «зайвих вух» – це хіба що туалет.

Щодо суті засідання, то розгляд питання про арешт уже ув’язненої Юлії Тимошенко це ніщо інше як спроба зламати та принизити лідера опозиції. Складається враження, що влада спеціально вдається до абсурдних дій. Одна з причин, зірвати проведення самміту Україна-ЄС 19 грудня. Європейські лідери не поїдуть в країну де лідера опозиції допитують у СІЗО. Тоді можна буде сказати, що Європа сама відштовхнула Україну, зірвавши самміт.. Після цього можна йти у Митний Союз, продавати ГТС і вводити в обіг нову валюту, російський рубль.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.