Юлія Тимошенко виходить на волю і я складаю свій мандат

28 серпня 2012, 09:00
Власник сторінки
політик
0
2583

Саме Юлія Тимошенко має очолити боротьбу із цим режимом і лише вона може його здолати


Європейський суд з прав людини має розглянути скаргу Юлії Тимошенко щодо умов утримання її у в’язниці. Судді в Стразбурзі надали цій справі особливого пріоритету. Це зрозуміло, адже Юлія Тимошенко вже давно стала  лідером європейського масштабу.

 

Українська влада порушила щонайменше чотири статі Європейської конвенції з прав людини. Це третя стаття Конвенції, яка стосується нелюдського поводження, п'ята стаття щодо незаконності затримання, вісімнадцята стаття, в якій йдеться про політичні мотиви переслідування, та восьма стаття - втручання в особисте й приватне життя.

 

Позитивне рішення по цим статтям означатиме, що Європейський суд визнав Юлію Тимошенко політичним в’язнем і підтвердив, що в Україні не існує незалежної судововї гілки влади. Важко сказати чим це обернеться для української влади. Але проігнорувати рішення Європейського суду буде неможливо.

 

Юлія Тимошенко - лідер української опозиції. Але вона позбавлена можливості балотуватися до парламенту. Я не сумніваюся, що Європейський суд з прав людини прийме рішення, яке дозволить  Юлії Тимошенко вийти на волі.

 

Я прийняв для себе важливе і, чесно кажучи, не просте рішення – як тільки Юлія Тимошенко вийде на волю, я добровільно складу депутатський мандат і звільню їй місце для балотування у моєму 98-му окрузі на Київщині. Саме Юлія Тимошенко має очолити  боротьбу із цим режимом і лише вона може його здолати.

 

За жодних обставин я не відступлю від даної мною обіцянки відкрити перед Юлією Тимошенко шлях до парламенту.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.