В концесію через офшор?

09 листопада 2012, 16:40
Власник сторінки
політик
0
1492

Аеропорт «Бориспіль» залишиться в державній власності

Комітет Верховної Ради з транспорту і зв’язку схвалив мій законопроект, який забороняє передачу Міжнародного аеропорту «Бориспіль» у концесію. 

Повітряні ворота країни включено до переліку об’єктів права державної власності, які можуть передаватися в концесію. Таке рішення викладене у постанові Кабінету міністрів «Про внесення змін до  переліку об’єктів права державної власності, які можуть надаватися в концесію», прийнятій 26 вересня. Дізнавшись про таке рішення я одразу зареєстрував відровідний законопроект про заборону.

 Аеропорт приносить мільйонні прибутки в бюджет, тисячі людей живуть саме за рахунок нього, вся інфраструктура Борисполя залежить від аеропорту. Тому  віддавати такий об’єкт в оренду неправильно. Тим більше, концесіонером, дивним чином,  може стати  нікому невідома офшорна компанія з українськими засновниками.

Нахабство нинішніх урядовців не має меж, вони готові всю країну продати офшорним конторам. Я переконаний, що депутати підтримають у першому читанні мій проект закону, і питання концесії аеропорту «Бориспіль» закриється раз і назавжди.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.