Для губернатора Київщини зима прийшла несподівано

23 грудня 2012, 22:37
Власник сторінки
політик
0
1082

Присяжнюк займався виборами, а не підготовкою до зими

Нещодавно прем'єр-міністр розкритикував роботу керівника Київської області за те, що той, м'яко кажучи, погано підготувався до зими. А коли прийшла негода, то виявививився неготовим подолати наслідки снігопадів. За це керівник уряду показав Анатолію Присяжнюку “жовту” картку.

З настанням холодів до мене постійно звертаються мешканці Бориспільського та інших районів із проханням втрутитися в ситуацію та допомогти де світло поновити, а де тепло увімкнути. Виявляється, обласним чиновникам немає діла до проблем мешканців Київщини.

Мене, як і моїх виборців, хвилює закономірне питання — хіба не знав голова Київської облдержадміністрації що зима йде, що будуть сильні морози та заметілі? Можливо він перейняв досвід столичного мера Черновецького, який казав, що не він сніг насипав і не він його прибиратиме?

Таку ситуацію можна пояснити тим, що Анатолій Присяжнюк займався виборами, а не підготовкою області до зими. Як наслідок, ми маємо в самому центрі України, звідки рукою подати до столиці і печерських пагорбів, чи не найгіршу ситуацію із подоланням наслідків снігопадів та морозів у країні.

Зрештою, це не перший сигнал. На початку листопада Бориспіль залишився без тепла, бо місто вичерпало ліміт газу. Тоді керівник області перевів стрілки на мера, мовляв той не замовив додотковий газ.

А де був губернатор? Чому він не потурбувався аби Бориспіль отримав необхідний газ? Невже він не знає, що міського голову ніхто не стане слухати у владних кабінетах? Та й чому мають страждати люди, які справно платять комунальні платежі?

Таких прикладів назбиралося не на “жовту”, а на “червону” картку. Можливо, за безгосподарність гебернатора Київщини Присяжнюка час “видалити з поля” поки мешканців області не замело снігом і вони не замерзли, очікуючи поки ремонтні бригати із сусідніх регіонів не полагодять лінії електропередач?

Я ініціюватиму створення в парламенті слідчої комісії з метою розслідувати ситуації, що склалася в Київській області з підготовкою до зими. Люди не повинні страдати від безгосподарності керівництва області.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.