Балогу та Домбровського "замовили"....

11 лютого 2013, 15:41
Власник сторінки
політик
0
3589
Балогу та Домбровського  замовили ....

Опоненти влади перетворюються на її ворогів...

Рішення по Балозі та Домбровському – це своєрідний посил усім депутатам від влади: «Якщо Ти не з нами, то ти проти нас».

Всі до єдиного народні депутати, включно з депутатами більшості зійшлися на єдиній думці: подібні судові рішення – це замовні речі. Тепер з кожним депутатом, незалежно, мажоритарник він, чи партієць, чи списочник, можуть чинити те ж саме

Рішенння ВАСУ неможливо виконати. Хіба що представники виконавчої служби стануть на вході і не пускатимуть Балогу та Домбровського до приміщення Верхоної Ради. Але це буде цинізм, невігластво абсурд або просто «бєзпрєдєл».

 Єдино можливий варіант виконати рішення ВАСУ не пускати Павла Балогу та Олександра Домбровського до сесійної зали. Вони можуть бути позбавлені депутатських мандатів виключно Верховною Радою України. Для цього не потрібно чекати якихось окремих роз'яснень від ВАСУ як висловлюються деякі регіонали.

Це рішення ВАСУ не може змінити Конституцію і заставити депутатів проголосувати 226-ма голосами та змінити 81 статтю Конституції, де вказано чіткий перелік з шести положень, через які народний депутат може бути позбавлений своїх повноважень. Сьогомого положення в Конституції немає. Немає такої позиції в Конституції, щоб виконувати рішення Вищого Адміністративного суду України.

Водночас, можна констатутвати і певний позитив цього рішення. Влада думає, що цим рішенням вона шантажує, залякує депутатів. А вийшло навпаки, вона зробила так, що парламент об’єднався навколо цього горя. Якщо вони думають, що ми станемо слухняними до влади – не дочекаєтесь.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.