Аквалангісти в Києві та зникла Постанова

02 квітня 2013, 12:11
Власник сторінки
політик
0
3150
Аквалангісти в Києві та зникла Постанова

У Раді "загубилася" Постанова про відставку Попова та Присяжнюка

Партія Справедливість разом з киянами взяла участь в акції протесту щодо бездіяльності київської влади та відставки голови КМДА Олександра Попова

Громада Києва не вірить владі і покладаються тільки на свої сили. Мені вдалось поспілкуватись з киянином, який прийшов на акцію протесту в костюмі аквалангіста. Він висловив загальну думку киян: довіра до київської влади – нульова.

Люди не довіряють настільки, що крім гумових чобіт та надувних човнів кияни почали закуповувати акваланги.

А як можна довіряти голові КМДА і всій київській владі, коли у Києві бушує сніговий буревій, люди по 12 годин сидять в пробках, а він з дружиною ніжиться в Австрії.

Напевно коли Київ почне затоплювати, він поїде до Венеції. Залишилося хіба що прихопити із собою губернатора Київщини Анатолія Присяжнюка, а то він під час снігопадів змушений був сидіти вдома. Разом буде веселіше.

Ще на минулому тижні я підготував  проект постанови про звільнення цих двох діячів. Але цей документ десь «загубився» в коридорах Верховної Ради.

Проект був направлений у відділ реєстрації, але зараз ми не може знайти кінців. Відмітка про реєстрацію існує, а самої постанови немає. Відбувається якась дивна детективна історія. Одним словом – містика якась. Або ж у Раді якийсь барабашка завівся.   

Я впевнений що без санкції керівництва Верховної Ради документ не міг зникнути.

Це перший такий випадок у Верховній Раді. Раніше всі проекти постанови, гарні, погані – реєструвались, а моя, дивним чином, пропала. Ії немає

На мої запити, де ж подівся проект постанови, керівництво ВР відмовчується і немає жодної реакції з його боку

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.