Ініціюю створення ТСК по Ніні Москаленко

17 травня 2013, 06:07
Власник сторінки
політик
0
907
Ініціюю створення ТСК по Ніні Москаленко

Про її історію знає, мабуть, вся Україна. Неодноразово на телебаченні демонструвались сюжети про те, як рейдери намагаються викинути її з хати.

У мене відбулась зустріч з уже відомою для всієї України, вчителькою, яка мешкає з 81-річною матір’ю у хаті на престижних Печерських пагорбах столиці Москаленко Ніною Іванівною.

Про її історію знає, мабуть, вся Україна. Неодноразово на телебаченні демонструвались сюжети про те, як рейдери намагаються викинути її з хати.

 

Але це не стримує знахабнілих до краю грабіжників, які доходять до того, що серед білого дня руйнують помешкання Ніни Іванівни, а її саму та її матір викидають на вулицю.

Цей випадок набув розголосу тільки тому, що все це відбувається в самому серці столиці. А скільки таких незахищених вчительок, пенсіонерів, інвалідів, одиноких людей, яких викидають на вулиці, бо їхнє помешкання, або місце, де вони мешкають сподобались можновладцям, чи їх родичам? Десятки тисяч.

 

І у всіх таких ситуаціях використовуються кримінальні угрупування, затягуються судові процеси, бо за ними стоять особи, а то й цілі структури наближені до влади. Щось я не пригадую жодного випадку, коли б подібним атакам піддавались помешкання правоохоронців.

Народні депутати, представники політичних сил неодноразово заявляли про готовність допомогти Ніні Москаленко. Я пропоную об’єднати зусилля і створити ТСК.

 

Я подав на реєстрацію проект постанови ВРУ про створення такої ТСК. «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів грубих порушень законодавства, спрямованих на незаконне відчуження, захоплення та знищення   приватної власності  гр. Москаленко Н.І. та її родини».

 

Якщо народні депутати дійсно готові допомогти, то я пропоную об’єднати зусилля і взяти активну участь народним депутатам у відповідній ТСК. Як тільки проект Постанови буде зареєстровано, я сподіваюсь, що всі фракції нададуть своїх представників.

 

Я особисто не претендую на те, щоб очолити таку ТСК. Моєю головною метою є проведення всестороннього парламентського розслідування і врешті решт вирішити ганебну ситуацію, яка має місце в серці столиці України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.