Аеропорт "Бориспіль" відстояли

04 липня 2013, 20:26
Власник сторінки
політик
0
2116
Аеропорт  Бориспіль  відстояли

Концесія-приХватизація, сподіваюсь, у минулому...

Сьогодні міністр інфраструктури Володимир Козак повідомив, що аеропорт Бориспіль не буде передаватись в концесію. Аеропорт залишається державним, а значить буде забезпечувати тисячами робочих місць мешканців Борисполя.

Вдалось відстояти аеропорт «Бориспіль» від приватизації, найбільше підприємство, за рахунок якого живе місто Бориспіль, в якому я народився і виріс.

У 2012 року Кабмін прийняв ухвалу віддати аеропорт Бориспіль в концесію. На той час Борис Колєсніков обіймав посаду віце-прем'єра і міністра інфраструктури. З того моменту його цілеспрямовано намагались збанкрутувати. Цим займався спеціально призначений недосвітчений директор...

Тобто побудовану державну інфраструктуру побудовано за кредитні гроші взяті під державні гарантії, щоб передати у приватні руки. Зловживання в аеропорті "Бориспіль", які виявила Рахункова палата – це лише маленька частинка масштабної афери, яку затіяли зацікавлена група осіб, щоб в результаті передати аеропорт "Бориспіль" в концесію.

Під час зустрічей, які проводив з мешканцями Борисполя, мене неодноразово повідомляли, що людям, які там працюють затримують зарплату, не оформлюють належно на роботу. Одним словом робилося все, щоб державна інфраструктура, яка може приносити мільйони прибутків до держбюджету – збанкрутувала.

Саме тому я підготував законопроект про заборону передачі міжнародного аеропорту "Бориспіль" в концесію. Крім того, ініціював створення ТСК щодо розслідуванню фінансових зловживань при реконструкції аеропорту. Разом з журналістами ТСН відвідував міністра інфраструктури, де він завірив мене, що аеропорт залишиться у державній власності.

Сьогодні, про це була оприлюднена офіційна інформація. І хоча Борис Колесніков, який займає посаду голови парламентського комітету з транспорту і зв'язку, вважає, що відмова від концесії - мінус для розвитку аеропорту, насправді це великий плюс. Для міста Бориспіль, його мешканців і перш за все для держави.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.