В аеропорті «Бориспіль» нова хвиля звільнень

16 липня 2013, 14:16
Власник сторінки
політик
0
2272
В аеропорті «Бориспіль» нова хвиля звільнень

Профспілка аеропорту закрила очі і мовчать...

Концесії аеропорту «Бориспіль» не буде, але «реформа» триває. Знову розпочалися звільнення працівників та скорочення заробітної плати. Про це повідомили самі працівники аеропорту, яку прийшли до мене на прийом.

Працівники скаржаться, що керівництво летовища створює такі умови праці, щоб люди самі писали заяви на звільненняБільшу частину вантажників вже  звільнено. На черзі працівники готелю та VIP-зали. "Робочі графіки просто нереальні. Люди працюють по 12 і більше годин подекілька днів поспіль",- скаржилася покоївка готелю.

Судячи зі слів людей, керівництво аеропорту продовжує переводити всіх працівників на трудові контракти, аби замінити щомісячну зарплату на погодинний розрахунок.

"Звільняють всіх, не дивлячись чи є діти, чи є батьки на утриманні. Нас просто виганяють на вулицю",- розповіла одна із працівниць литовища. Більше того, люди скаржаться що їм не виплатили 13 заробітну плату, хоча в договорі це прописано дуже чітко.

Цікаво, а де профспілка? Я маю на увазі канонічна. І чому правами працівників переймається менш чисельна незалежна профспілкова організація? Невже профспілкових лідерів також купили? Чому вони не захищають працівників? Чому мовчать? Я не раз пропонував їм свою допомогу, а у відповідь  тиша…  

Скорочення та економія це наслідок бездарного менеджменту. Прибуток аеропорту впав. Пасажирів стало менше. Авіакомпанії дорогий та незручний «Бориспіль» поміняли на дешевий аеропорт «Київ».

За бездарний менеджмент директору Антону Волову давно потрібно вказати на двері. Я б не довірив йому керівництво навіть дитячою пісочницею. А він керує головними воротами країни

Я звернувся до прокуратури аби та дала правову оцінку діям керівництва аеропорту і зупинила незаконні звільнення

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.