В ролі громовідвода...

25 вересня 2013, 07:26
Власник сторінки
політик
0
686
В ролі громовідвода...

Службовці місцевого самоврядування можуть втратити передбачені законом пільги. Кабмін ніби-то планує їх скасувати

Почуваю себе як громовідвід в який вдарило з десяток блискавок. Таке відчуття після кожної зустрічі з виборцями. Доводиться вислуховувати, яка погана влада і що депутати не кращі... 

Мешканці села Мирного, з якими проводив зустріч, також нарікали на всіх. В той же час у них є маса проблемних питань.
 

До ранку копався в нормативно-правових актах, аби знайти зачіпку, як змусити Державну реєстраційну службу не знущатися з людей. 

Щоб оформити право власності вони змушені по кілька днів і, навіть, місяців стояти в черзі. А хваленна Кабміном електронна система працює вкрай повільно. 

Насправді, відповідь тут банальна. Службовці реєжстраційної служби самі затягують із видачею різних довідок. Аби було швидше, вони понаплодили кучу посередників, які за плату у десять разів вищу, все зроблять швидко і без черг.
 

Чиновникам наплювати на всіх. Вони, як співає Кузьма “заробляють бабки”. Доводеться ще подумати як вправити мізки цим корупціонерам із запитами олігархів... 

У Мирному підкинули ще одну непросту задачу. Службовці місцевого самоврядування можуть втратити передбачені законом пільги. Кабмін ніби-то планує їх скасувати. Це при тому, що в селах та райцентрах зарплата і так невисока. Юрист вивчають Укази Кабміну і я підніматиму це питання в парламенті.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.