Президенту готують... екстременти

26 вересня 2013, 04:22
Власник сторінки
політик
0
1212
Президенту готують... екстременти

Люди проти будівництва каналізаційного колектора в Бориспільському районі

У мене, як депутата обраного по мажоритарному окрузі є два питання честі. Перше – це не дати штучно збанкротувати міжнародний аеропорт "Бориспіль" і друге – це не допустити екологічної катастрофи в районі і області. Мова про будівництво каналізаційного колектора, який влада запланувала провести через кілька сіл Бориспільського району, а стоки скидати у болото Кругле в урочищі Карань. 



Якби побудували сучасні очисні споруди, то і питання так гостро не стояло б.

А воно досі актуальне для мешканців сіл Кийлів, Вороньків, Головурів та Рогозів. Бо, не дивлячись на відміну Бориспільської районної ради свого ж рішення про надання дозволу на таке будівництво, Київська облдержадміністрація далі продовжує педалювати тему будівництва.


Вірніше – намагалась. Активісти сіл зустрілись з Головою Київської облдержадміністрації Присяжнюком і пообіцяли: якщо питання про будівництво колектора не зніметься, то люди вийдуть з відрами екскрементів і вивалять їх під колеса президентському кортежу.


Президент відвідає село Проців Бориспільського району наступного тижня, де буде проводитись Рада Регіонів.



Присяжнюк тут же пообіцяв – будівництва колектора не буде. Люди не дуже вірять таким обіцянкам. В цьому я переконався на сьогоднішній зустрічі з мешканцями Головурова. Вони налаштовані рішуче. І якщо влада знову змінить своє рішення, то я не думаю, що вони обмежаться тільки відрами з певною субстанцією.


І ще, сьогодні я зіткнувся з феноменальною ситуацією. Під час зустрічі з виборцями с. Рогозів, Сільський Голова практично накинувся на односельчан з обвинуваченнями, що вони не допомагають йому у вирішенні проблем села.



А їх багато і головне - це типові схеми по відчудженню різними способами землі в селян за якими стоїть влада. Голова бореться з ними. При цьому, він, як більшість його колег, не піддався на погрози і не вступив до ПР.


Коли зустрічаєш таких людей, ще більше переконуєшся – ця влада, якщо не змінить свого відношення до звичайних людей, довго не протримається
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.