Терпець увірвався. Працівники аеропорту "Бориспіль" готові до радикальних дій

11 жовтня 2013, 05:58
Власник сторінки
політик
0
1989
Терпець увірвався. Працівники аеропорту  Бориспіль  готові до радикальних дій

Керівництву аеропорту та міністерства, найближчим часом, варто чекати на акції протесту.

Керівництво аеропорту «Бориспіль» нове, а проблеми старі. Працівники аеропорту як писали до моєї приймальні про звільнення, так і пишуть. Вони тримаються за свою роботу, бо іншу знайти важко або взагалі неможливо. Соціального захисту ніякого.

Цілий рік аеропорт прожив без Колективного договору. У відповіді на моє депутатське звернення міністр інфраструктури Володимир Козак повідомив, що цей документ з’явиться у 2014 році. Працівники «Борисполя», які телефонують до приймальні, кажуть, що нове керівництво навмисно затягує з Колективним договором. Без цього документу працівник незахищений від звільнення. Його можна просто викинути на вулицю навіть не заплативши зароблене. На даний час, головне завдання команди Олексія Качанова - скинути «баласт». А цим «баластом» якраз і є люди.


Складається враження, що нове керівництво аеропорту «Бориспіль» настільки знахабніло, що ігнорує думку міністра Володимира Козака. У відповіді на моє депутатське звернення керівник відомства запевнив, що 13 зарплата за минулий, 2012 рік, буде виплачена у вересні. Очевидно, урядовець цю дату не зі стелі взяв? Напевно, в тому що борги будуть виплачені, міністра запевнило керівництво «Борисполя»? Але вересень уже пройшов, а грошей людям так і не заплатили. Виходить, новий менеджмент на чолі з Качановим навішав локшини на міністерські вуха і його обманув?!! Іншого пояснення у мене немає.



Через два місяці уже доведеться платити 13-ту зарплату уже за цей рік. Невже у когось є іллюзії, що обіцяні гроші будуть виплачені? Самі працівники не вірять. Багатьом прямо так і сказали, щоб не сподівалися.


Ми й далі будемо захищати працівників аеропорту «Бориспіль», щоб вони отримали законно зароблене. Терпець увірвався. Люди налаштовані рішуче. Готові навіть до радикальних дій. Керівництву аеропорту та міністерства, найближчим часом, варто чекати на акції протесту. Зі свого боку я готовий їм допомогти і стати поряд з ними
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.