Бориспіль "очистили" від пікетників перед приїздом Президента

16 жовтня 2013, 14:22
Власник сторінки
політик
0
702
Бориспіль  очистили  від пікетників перед приїздом Президента

Проти учасників мирної акції застосували силу

Сьогодні місцеві правоохоронці силою розігнали мирне зібрання. Така політика свідчить про те, що керівництво аеропорту "Бориспіль" та місцеві чиновники в будь-який спосіб намагаються приховати критичний стан справ навколо головних повітряних воріт країни. Тому бориспільчан, які намагалися донести до Президент а інформацію про зловживання в аеропорту - просто за ноги і за руки відтягнули від дороги



Перед проїздом кортежу Президента, який брав участь в засіданні Ради регіонів, що відбувалася в Борисполі, місцеві правоохоронці повиривали з рук мітингуючи плакати, з надписами: «Знищите аеропорт – знищите Бориспіль», «Не ріжте Україні крила», «Де наші гроші?», «Ні масовим скороченням з 5 грудня!».



Пікетники вимагали виконання соціальних зобов’язань перед ними керівництвом аеропорту. В першу чергу – виплату 13-ої зарплатні в повному обсязі за 2012 рік. Також серед вимог пікетувальників - підписання нового Колективного договору.



Таким чином Міністерство транспорту, керівництво аеропорту та місцева влада намагаються приховати критичну ситуацію , в якій опинився аеропорт «Бориспіль» і приховати факти заборгованості перед працівниками аеропорту, які вже стали системними.

Таке поводження керівництва аеропорту, Міністерства інфраструктури по відношенню до працівників в результаті призведе до більш рішучих дій і значно радикальніших і масовіших заходів. Я, як народний депутат буду надавати їм всіляку допомогу, щоб захистити їхні права, якщо влада сама не стане на їх захист.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.