Влада - легальний грабіжник селян

17 жовтня 2013, 21:00
Власник сторінки
політик
0
1422
Влада - легальний грабіжник селян

Київобленерго змушує селян, на папері, більше споживати газу

Апетити Київоблгазу набирають обертів. Їм вже мало здирати з людей по 50 грн. за нікому не потрібні довідки, тепер вони самовільно дописують до квитанцій кількість спожитого газу на одному подвір’ї.


Про це мені повідомили мешканці сіл Старе та Сошників, де я сьогодні проводив зустрічі. Майже всі присутні скаржились, що отримують квитанції, де в середньому на 100 – 200 м3 більші показники, ніж у них на лічильниках. Тобто рівно на стільки, щоб перевести людей в іншу категорію споживачів. А в такому випадку люди платять гроші не тільки за більшу кількість газу, а й за вищою тарифікацією.

Це вже не просто кримінал – це відвертий грабунок. І влада про нього знає. Чому не реагує? Я думаю зрозуміло, вони теж «в долі».

До речі, якби мої колеги, хоча б мажоритарники, частіше зустрічалися зі своїми виборцями, у них би також зібралося чимало подібного фактажу. Зазвичай схеми обману людей типові і діють за одними схемами.

Може тоді б мені не довелося самому надсилати тисячі звернень до прокуратури, правоохоронних органів, органів державної влади, відомств і вести виснажливі переписки. Не даром кажуть: гуртом і батька легше бити.


І наостанок про приємне. Сьогодні відвідав гурток обдарованих дітей у Сошниківській середній школі. Такі зустрічі – більше всього надихають на роботу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.