Бразильські пристрасті районного футболу

20 жовтня 2013, 11:47
Власник сторінки
політик
0
1179
Бразильські пристрасті районного футболу

Згурівський чемпіонат

Бразильські пристрасті можуть вирувати і в українському футболі. Навіть коли між собою змагаються сільські команди.Вчора відбувся фінал Кубку Згурівського району з футболу за моєї підтримки.

У фіналі грали команди «Зелена Брама» з села Право Жовтня  та збірна команда «Дружба» з сіл Лизогубова Слобода та Нова Оржиця. Переможцями стали «Зелена Брама».

Я вже дуже давно не переживав таких позитивних емоцій. Це було справжнє футбольне свято. Команди «працювали» на полі з величезною самовідданістю. Не дивлячись на величезне бажання перемогти і бійцівський запал  – команди району демонстрували справжні принципи «fair play».

Переможці отримали свої заслужені нагороди та кубок.

Але найбільш приємно мені було нагороджувати дипломами кращих гравців дитячих команд Згурівської ДЮСШ.

Я б порадив нашим високим футбольним функціонерам відвідувати подібні заходи, а не дивитись за океан. Якщо вони нарешті звернуть увагу на наших обдарованих юнаків, то українську збірну з футболу чекає велике майбутнє.

Велике спасибі всім учасникам турніру, особливо тим людям, які допомогли організувати та провести розіграш кубку у Згурівському районі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.