Законопроект про лікування ув'язнених за кордоном - співпадає з позицією Юлі

26 жовтня 2013, 13:20
Власник сторінки
політик
0
1407
Законопроект про лікування ув язнених за кордоном - співпадає з позицією Юлі

У листі Тимошенко, навіть натяку на критику мого законопроекту не було

У програмі «Шустер Live» Сергій Соболєв зачитав листа Юлії Тимошенко в якому вона чітко зазначає: опозиція підтримає той законопроект, який буде узгоджений з лідерами Євросоюзу.

 

 

Останні правки я вніс до свого законопроекту в понеділок перед пленарними засіданнями Ради. Вони були підготовлені та внесені після консультацій з посольствами Франції та Євросоюзу в Україні. Крім того, в моєму законопроекті враховані рекомендації місії Кокса-Квасьнєвського.

 

Тому мій законопроект повністю співпадає з позицією Юлії Тимошенко. Цей лист є відповіддю всім тим, хто намагався мене в чомусь обвинуватити. У листі Тимошенко, навіть натяку на критику мого законопроекту не було. Її і не могло бути, бо я наполягав і не змінив своєї позиції – мій проект закону повинен бути прийнятим тільки у першому читанні. Після цього має бути створена робоча група, до складу якої увійдуть представники опозиції і провладної більшості. Ця група доопрацює законопроект, вийде на компромісний варіант, який задовольнить всі сторони. В тому числі представників Євросоюзу. І тільки після цього він може бути прийнятим остаточно. Саме до цього закликає Юлія Тимошенко.

 

Сподіваюсь, що її почують її ж соратники. Політики врешті решт повинні зрозуміти, що від них залежить доля країни. Потрібно відкласти всі політичні амбіції і ревнощі, бо вони заведуть в глухий кут. А коли зірветься підписання Угоди між Україною та Євросоюзом, десятки мільйонів українців не вибачать цього ніколи і нікому.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.