На Київщині банда нелюдів катує пенсіонерів

12 листопада 2013, 17:24
Власник сторінки
політик
0
307

Аби дізнатися де гроші стареньких катували, як у дев’яності – праскою

У Переяслав-Хмельницькому районі орудує зграя нелюдів. Вони знущаються над людьми похилого віку та крадуть у них гроші

Історія, коли родину Болілих із села Пристроми катували чотири години, били і мало не спалила у власній хаті, виявилася не єдиною. 

Бандити також обікрали Солонець Галину Федорівну, 1937 року народження із с. Пологи-Чобітьки та Розовик Марію Григорівну, 1939 р.н. із села Вовчків. 

Аби дізнатися де гроші – їх катували, як у дев’яності – праскою. Галина Федорівна перебуває у хірургічному відділені районної лікарні. Вона Має термічні опіки обох стегон та правої гомілки. 

До помешкання Марії Розовик грабіжники пробралися розбивши кухонне вікно. Бабусю били, викручували руки і праскою обпекли ноги. А посеред кімнати розклали багаття. Зараз Марія Григорівна перебуває під наглядом дочки, яка є медсестрою.

Почерк один і той же. Грабіжників троє. Працюють у масках. Залазять через вікно. 
Бездіяльність міліції вражає. Ці історії сталися не в Києві, де людині легко сховатися, а в селі, де усі знають одне одного. 

Наша міліція гарно лише з опозиціонерами воює, а на захист простих людей – ні часу ні сил немає.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.