У Переяслав-Хмельницького району ювілей

15 листопада 2013, 10:10
Власник сторінки
політик
0
318
У Переяслав-Хмельницького району ювілей

Мало яке з українських міст може похвалитися славетною історією, як місто Переяслав-Хмельницький та села і селища, які входять до меж району.

Шановні мешканці Шановні мешканці Переяслав-Хмельницького району!

Щиро вітаю зі знаменною датою, 90-річчям утворення Переяслав-Хмельницького району.

Мало яке з українських міст може похвалитися славетною історією, як місто Переяслав-Хмельницький та села і селища, які входять до меж району. 

Ще з часів Київської Русі, Переяславське князівство охоплювало левову частку сучасної України. Ваш край завжди славився козацькою звитягою, працелюбством та високою духовністю. Переяславщина пам’ятає героїчних козацьких ватажків С.Наливайка, Ф.Трясила, Павлюка, Остряниці, у визвольній війні 1648–1654 років на чолі з Богданом Хмельницьким. В Переяславському колегіумі викладав Сковорода.

У району – багата історія, але найголовніше – це люди. За 90 років становлення і розвитку Переяслав-Хмельницького району його мешканцям, є що пригадати, чим пишатися і на кого рівнятися. Адже весь цей час, прагнення до позитивних змін, до стабільного майбутнього наших дітей і сьогодні об'єднує жителів району — працівників сільського господарства, лікарів, вихователів, вчителів, усіх, хто спрямовує власні потенціал та досвід, сили та знання на благо краю.

Від усього серця бажаю всім мешканцям Переяслав-Хмельницького району міцного здоров'я, спокою і сімейного благополуччя та веселого святкового настрою.

Довголіття і процвітання Вашому району!

Щиро Ваш, Сергій Міщенко
!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.