Блог позитиву)

17 листопада 2013, 16:16
Власник сторінки
політик
0
262
Блог позитиву)

Як ювілей Переяслав-Хмельницького району святкували

Поки український народ вміє святкувати, гостинно приймати гостей і влаштовувати для них і для себе справжні свята – його ніколи ніхто і нічого не здолає. 
 
У Переяслав-Хмельницькому пройшло святкування 90-річчя створення району. І мені дуже приємно було відчувати, що попри щоденні турботи, негаразди і суцільні проблеми, з якими я постійно стикаюсь, проводячи зустрічі в селах, наші люди мають неймовірний дар організовувати прекрасні свята, яскраві епізоди яких залишаються в пам’яті назавжди.

Таке враження, що я побував в гостях у кожному селі. В наметах, які організували сільради району, відчувалась унікальна самобутність кожного села. Але головне, що селяни щедро ділились зі всіма своїм святковим настроєм.
 

Кожен бажаючий міг посмакувати витонченими місцевими делікатесами. Мене особисто вразила кількість і неповторність кулінарних витворів. Мушу визнати, часом важко було відірватись від столу, щоб не попробувати усі страви…

Хоча сьогодні сільське життя більше нагадує боротьбу за виживання, я вдячний людям, що вони не втратили своїх найголовніших цінностей і навіть в таких умовах можуть організувати справжнє свято великої родини.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.