Студенти не можуть зрозуміти логіку українських політиків

18 листопада 2013, 23:01
Власник сторінки
політик
0
335
Студенти не можуть зрозуміти логіку українських політиків

Можливо не так добре, як політологи, які постійно виступають на ТБ, але молоді люди, студенти дуже добре відчувають ритміку сучасного політичного життя.

Якщо хтось каже, що сучасна молодь не цікавиться політикою – не вірте. Цікавиться, і дуже добре орієнтується в сучасному українському політикумі.

Можливо не так добре, як політологи, які постійно виступають на ТБ, але молоді люди, студенти 
дуже добре відчувають ритміку сучасного політичного життя.

В цьому я цілковито переконався після сьогоднішньої зустрічі зі студентською організацією «Stud MP», яка займається студентським самоврядуванням. І хоча на зустрічі були студенти першокурсники з різних вишів, часом складно було дати раціональну відповідь на їхні питання. Чому, наприклад, Верховна Рада не в стані прийняти закон про лікування ув’язнених за кордоном, коли і опозиція і більшість готова його приймати? Або чому опозиція не може висунути єдиного кандидата в Президента? І таких питань було безліч.

У молодих людей є розуміння геополітичної ситуації, процесів, які відбуваються в нашій країні, але при цьому, часто вони просто не можуть зрозуміти логіку і дії українських політиків.

2 години зустрічі пролетіли, як 10 хвилин. У мене залишились дуже хороші враження. Хочеться вірити, що в Україні формується майбутнє покоління політиків, для яких європейські цінності, демократичні принципи не будуть тільки передвиборчими гаслами.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.