Нафта і газ лишаються невід’ємною частиною України

05 травня 2024, 23:46
Власник сторінки
Специалист в области энергетики
0
331
Нафта і газ лишаються невід’ємною частиною України

Як у питанні промисловості так і інвестицій

 Голова правління НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов під час зустрічі із президентом азербайджанської нафтогазової корпорації SOCAR Ровшаном Наджафом обговорив перспективи співпраці між компаніями, зокрема, у зберіганні газу.

Як передає Укрінформ, про це Чернишов повідомив у Фейсбуці.

"Продуктивна зустріч із президентом азербайджанської нафтогазової корпорації SOCAR Ровшаном Наджафом. Обговорили перспективи співпраці в нафтогазовій галузі, включно з можливістю зберігання азербайджанського газу в українських ПСГ", - написав Чернишов.

«Нафтогаз» пропонує Туреччині зберігати своє пальне в Україні

Група «Нафтогаз» зацікавлена у двосторонньої співпраці з енергетичними компаніями Туреччини, зокрема щодо зберігання турецьких газових резервів у власних підземних сховищах. Про це заявив голова групи «Нафтогаз» Олексій Чернишов під час зустрічі з міністром енергетики та природних ресурсів Турецької Республіки Альпарсланом Байрактаром.

Все це вказує на те що енергетичний комплекс лишається рушійною силою в Україні, як у промисловому, конкурентному так і у інвестиційному полі. Хоча зрозуміло, що зараз не все так просто, а навіть навпаки! Але не можна забувати про економічну, фінансову і інвестиційну складову! Це все рушійна сила потенціалу України. Також цей напрямок важливий і для фронту. Буде наповнення бюджету – буде і фінансування військових потреб. Причому власне фінансування, а не у борг.

Саме тому надважливо акумулювати власний потенціал і власні ресурси!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.