Профспілки важливий елемент у діалозі з Заходом

31 жовтня 2022, 07:37
Власник сторінки
Специалист в области энергетики
0
1848
Профспілки важливий елемент у діалозі з Заходом

А у випадку нашої країни це про ФПУ (Федерація Профспілок України)

Нещодавно відбулась дуже важлива зустріч керівництва ФПУ з високими гостями з Заходу. А саме робоча зустріч заступника ФПУ Володимира Саенко, з екс-помічником генерального секретаря НАТО та чинний Президент благодійного фонду Corus International Даніел Спекхард.

Справа в тому що на Заході профспілки це не пусті слова і не просто організації так би мовити для виду, це дуже потужні організації які у багатьох державних питаннях виступають як дорадчий орган. А інколи і вирішальний! Особливо це стосується економічних питань.

Володимир Саенко, підкреслив важливість співпраці з міжнародними донорами і в гуманітарній  сфері. Він нагадав з 24 лютого в профспілкових закладах по всій Україні для вимушених переселенців було надано більше мільйона ліжко-днів, включаючи харчування та лікування. І ця допомога була б неможлива без підтримки міжнародних благодійних організацій, таких як Corus International.

Переконаний що це далеко не всі результати співпраці. Маю надію, що і у нас в Україні профспілки набудуть такого ж статусу як на Заході! Бо це і є передумови успіху в усіх сферах економіки в першу чергу. Коли всі працюють на одну мету – сильна і незалежна Україна.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.