Мінімальне соціальне податкове зобов’язання – шлях до знищення садівництва

27 липня 2016, 13:41
Власник сторінки
Председатель Ассоциации "Укрсадпром"
0
161
Мінімальне соціальне податкове зобов’язання – шлях до знищення садівництва

Введення додаткових податків може стати останнєю краплею для українських садоводів

Ініціатива доповнити Податковий Кодекс України поняттям «мінімальне соціальне податкове зобов’язання» і ввести податок за кожен гектар землі може стати суттєвою перешкодою на шляху розвитку садівництва.

Аналізуючи Проект Закону України «Про внесення змін до Податкового Кодексу України та інших законодавчих актів України щодо мінімального податкового соціального зобов’язання» Асоціація “УКРСАДПРОМ” заявляє: ця ініціатива свідчить про спробу додаткового перевантаження адміністрування податків аграріїв та суперечить принципу спрощення податкової системи, який передбачає скорочення кількості податків і зборів, прозорість останніх та зменшення надання документів податкової звітності, встановлений у статті 4 Податкового кодексу України.

В умовах посилення кризових явищ в економіці та відсутності державної підтримки галузі, вказаний законопроект призведе до зниження інвестиційної привабливості галузі, зменшення обсягів закладки нових садів, ягідників і розсадників, скорочення обсягів виробництва та відповідно скорочення робочих місць.

З повним текстом позиції Асоціації “УКРСАДПРОМ” щодо Проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового Кодексу України та інших законодавчих актів України щодо мінімального податкового соціального зобов’язання» можна ознайомитись на сайті Асоціації "Укрсадпром".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: налоги,фрукты,ассоциация,садоводство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.