6 проти 4

20 березня 2013, 22:22
Власник сторінки
політик
0
1081
6 проти 4

Депутати проти концесії аеропорту "Бориспіль"

6 проти 4. Такий результат півторагодинного засідання парламентського комітету з питань економічної політики. Він схвалив до розгляду законопроект яким забороняється передавати в оренду, приватизовувати, продавати чи передавати в концесію аеропорт «Бориспіль».

Регіонали цей документ не схвалюють. Варто зазначити, що депутати провладної фракції минулого скликання були обома руками за такий мораторій. Тепер, кон’юнктура, схоже інші. Аеропорт навмисно банкрутять аби забрати задешево.

Я вже неодноразово писав про бездарний менеджмент «Борисполя», який однією рукою закриває термінал «F», бо немає пасажирів, а іншою, просить Уряду дозволу витратити мільярд на добудову «непотрібного», за висновками Рахункової палати, терміналу «D».    

Зокрема, даним законопроектом пропонується виключити аеропорт "Бориспіль" з переліку об'єктів держвласності, які не підлягають приватизації, але можуть бути корпоратизовані. Також пропонується окремо обумовити, що даний об'єкт не може передаватися в концесію.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.