Селяни готові з вилами в руках захищати лікарню

01 лютого 2013, 20:35
Власник сторінки
політик
0
1917

Медична реформа збурила мешканців Вороньків, що на Київщині.

День провів у Воронькові. Тут люди протетували проти медичної реформи, яка зводиться до закриття місцевої лікарні, котра укомплектована технікою за кошти селян. Натомість хворим селянам радять їхати у райцентр.

Про цю подію розповіла Телевізійна служба новин Каналу 1+1. Правда, журналістка видала в ефір мій коментар лише про те, що я готую запити до Міністерства охорони здоров'я. Але "за кадром" залишилися більш важливіші моменти. 

Зокрема, те, що селяни налаштовані дуже радикально і готові брати вила в руки і йти до Київської  обласної державної адміністрації, якщо губернатор не скасує рішення щодо ліквідації лікарні у Воронькові. Разом  з ними піду і я. 

На народне віце прийшли також і мешканці сусідніх сіл, які також лікуються у цій лікартні. Дехто нагадав керівнику Київської ОДА Присяжнюку неприбрані від снігу дороги і не полагоджені лінії електропередач після снігопадів за що отримав наганяй і "жовту" картку від свого безпосереднього керівника, прем'єра Азарова.

За такого "господарювання" неможливо викликати швидку допомогу, а якщо й викличуть, то вона вчасно не приїде і доведеться до райцентру їхати на підводі...

Тому єдиний порятунок для селян - це лікарня.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.