Влада перейшла межу. Рада має відреагувати

18 січня 2013, 21:45
Власник сторінки
політик
0
5867

Підтримую ініціативу фракції «Удар» про термінове скликання позачергової сесії парламенту.

Опозиція давно повинна вдатися до реальних, рішучих дій і зупинити показові політичні розправи над лідером опозиції Юлією Тимошенко і Юрієм Луценком. Влада перейшла межу.

Не лише опозиція, а весь депутатський склад парламенту зобов’язаний миттєво реагувати на кричущі факти насильства над жінками, не залежно від того, чи вони народні депутати, чи ні. 

Інакше, як насильством не можна назвати те, що жінок, які навіть не встигли прокинутися силоміць витягували з приміщення бритоголові молодики.
Поза всяким сумнівом – це показовий акт розправи. І те, що він був вчинений над жінками – викликає глибоке обурення.
Тому я перший готовий поставити свій підпис за термінове скликання позачергової сесії Верховної Ради України.
Більше того, опозиційні фракції зобов’язані не виходити з сесійної зали до того часу, поки керівники силових відомств не відзвітувють перед народними депутатами за дії своїх підлеглих, а організатори і виконавці відвертого «безпрєдєлу» негайно будуть притягнуті до відповідальності.
Хочу вірити, що в опозиції врешті решт прокинеться рішучість і гідність і позачергове засідання парламенту не буде черговою акцією по окозамилюванню.
Я закликаю усіх депутатів мажоритарників також підтримати ініціативу «Удару». Ми обіцяли своїм виборцям відстоювати їхні права і свободи.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.