Журналісти - совість суспільства

06 червня 2013, 07:24
Власник сторінки
політик
0
493

З Днем журналіста

Шановні журналісти!

З нагоди професійного свята Дня Журналіста, прийміть мої сердечні вітання!

В цей день, без жодних застережень можна, і хочеться говорити вам теплі і палкі слова подяки та висловлювати глибоку  шану за вашу нелегку роботу, самовідданість, щирість, а часто і безстрашність.

В нинішніх умова,х людина, яка немає доступу до інформації є неповноцінною та почуває себе повністю ізольованою від усього світу. Ви перші, хто несе людям слово правди. Ваше слово може надихнути цілий народ на подвиги, подарувати віру і надію, а може навпаки… Часто, саме завдяки вашій роботі та, чи інша подія в житті країни може стати переломною і доленосною.

Тому журналістика перестала бути просто професією. На вас лежить відповідальність, за майбутнє нашого суспільства: чи буде воно дійсно громадянським,  сформованим на загальновизнаних принципах відкритості, справедливості та істини, чи українським народом і далі  будуть намагатись маніпулювати і він буде продовжувати жити в напівправді, невизначеності, сумнівах і страху. Саме тому вас називають совістю суспільства.

Я вірю, у вашу принциповість, готовність до боротьби за свободу слова, непримиренну позицію до будь-яких проявів цензури, у вашу чесність та мужність.

Тому засвідчую Вам свою глибоку повагу та підтримку і від всієї душі бажаю, щоб Ваше слово і перо не втрачали легкості, завжди були гострими, а переконання твердими! Творчої вам наснаги, втілення найсміливіших мрій та ідей, здоров’я і благополуччя!

З особливою теплотою хочеться привітати журналістів, з якими я мав величезне задоволення більш тісно співпрацювати (тут можна дати перелік з гіперссилками на імена)

Щиро Ваш, Сергій Міщенко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.