Кожен 5-тий депутат - член групи дружби Україна-Франція

03 липня 2013, 21:06
Власник сторінки
політик
0
1114
Кожен 5-тий депутат - член групи дружби Україна-Франція

Зустріч перша

Сьогодні відбулась перша зустріч представників групи міжпарламентських зв’язків Україна-Франція з Надзвичайним і Повноважним Послом Франції в Україні Аланом Ремі. І я хочу подякувати усім депутатам, які взяли участь у ній. Бо я особисто щиро вірю, наша група буде однією з найактивніших і найпродуктивніших.


Наша група дружби Україна-Франція одна з найчисельніших у ВРУ, вона нараховує 93 народних депутатів. З французької сторони до групи входять депутати Національних зборів та сенату.


На першу зустріч ми підготували інформаційний буклет з вичерпною інформацією нашого бачення подальшої роботи групи. Він буде поширений серед усіх депутатів і я особисто буду дуже радий, коли від парламентарів будуть надходити пропозиції по покращенню роботи нашої групи.


Те, як формувалась наша група і кількість її членів показує, наскільки великим інтересом і престижем користується Французька Республіка серед депутатського корпусу Верховної Ради. Тому, я переконаний що в цій каденції нашого парламенту буде відбуватись дуже плідна співпраця з французькими парламентарями з конкретними результатами роботи.


Нашу групу ми розбили на 9 департаментів по співпраці по конкретних напрямках. Не буду їх всіх перераховувати, скажу лише, що вони але вони охоплюють всі життєво важливі аспекти життєдіяльності країни, громадян, економіки, культури.


Крім того я б дуже хотів, щоб робота нашої групи вийшла за межі парламенту, щоб до неї долучились активні люди з прогресивними ідеями. Це досить легко зробити - в буклеті, так само як і на сайті Верховної Ради, є мої контакти, є електронна пошта і на неї можна присилати свої пропозиції.


Всі пропозиції, які будуть надходити до мене, як до співголови групи, будуть направлятися усім членам групи та будуть колективно опрацьовуватись. Таким чином, всі члени групи Україна-Франція будуть брати активну участь у її роботі.


Вже починаючи з вересня у нас заплановано ряд зустрічей з нашими французькими колегами. До речі, пан Посол повідомив, що буде зустріч в Одесі, яка є містом-побратимом з Марселем.


Наразі програма візиту французьких парламентарів до України опрацьовується Посольством України з французькою стороною. Так чи інакше – перший крок зроблено. А далі буде активна співпраця.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.