Депутатські "оздоровчі" витрачені на потреби виборців 98 округу

14 серпня 2013, 10:55
Власник сторінки
політик
0

Звіт про використання матеріальної допомоги

Я завжди виступав проти надмірних благ, пільг, допомог і таке інше як для народних депутатів так і для інших високопосадовців. Мною підготовлені відповідні законопроекти. Більше того, я ніколи не користуюся пільгами, які надаються Верховною Радою. Як чесно, жодного разу не цікавився на які матеріальні блага маю право.

Щодо матеріальної допомоги, а бо так званих «оздоровчих», то тут виникла певна колізія. Я  просив парламентську бухгалтерію автоматично перерахувати «оздоровчі» на рахунки конкретних людей, дитячих садочків та шкіл мого округу. Але, виявилося, що це зробити не можливо.

Якщо народний депутат відмовляється від коштів на оздоровлення, то подальша їх доля покрита таємницею. Вони повертаються до бюджету Верховної Ради, а механізм їх подальшого розподілу відсутній. І ні суспільство, ні народні депутати не знають про їх подальшу долю.

Саме тому я вирішив взяти ці кошти і витратити їх на матеріальну допомогу тим виборцям мого округу, які найбільше її потребують.

Як і обіцяв, частину коштів перерахував на лікування постраждалої від мєнтів-нелюдів Ірини Крашкової. Значну суму перерахував на лікування тяжкохворих дітей. Також довелося допомогти із ремонтом сільським садочку та школі Переяслав-Хмельницького району. А в Згурівському районі, голова одного із сіл, попросив допомогти відремонтувати поштове відділення, аби його не закрили. На жаль, ремонт пошти, вдалося профінансувати лише частково. Матеріальної допомоги на всіх не вистачило. 

Звіт про використання «оздоровчих» із прізвищами, адресами та телефонами направив у рух «Чесно»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.