Працелюбний український народ заслуговує на життя в достатку, радості і мирі

24 серпня 2013, 18:08
Власник сторінки
політик
0
1289
Працелюбний український народ заслуговує на життя в достатку, радості і мирі

З Днем незалежності!


Дорогі мої земляки! 

З нагоди національного свята нашої державності, щиросердно вітаю Вас із найбільш величним святом українського народу – Днем незалежності України!

Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії. 22 року тому, в житті нашого народу була започаткована нова епоха. 24 серпня 1991 року вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення нашої Батьківщини законодавчо були закріплені Верховною Радою України.

Наша країна молода.  Ми тільки стали на шлях повноцінного демократичного розвитку. Як у кожній молодій державі, у нас є свої злети і розчарування. Але разом, спільною працею, своїми зусиллями – ми збудуємо сильну, квітучу і заможну Україну для нинішніх і прийдешніх поколінь.

В цей історичний день, хочу нагадати слова нашого славетного земляка Павла Чубинського, автора гімну України: «Ще нам браття українці усміхнеться доля!».

Я вірю, що саме так і буде і ми з Вами будемо жити у квітучій, заможній і багатій Україні. Бо наш працелюбний народ заслуговує на життя в достатку, радості і мирі.

То ж від щирого серця бажаю Вам, дорогі земляки, міцного здоров’я, щастя, злагоди, щедрої долі, сили і наснаги в усіх Ваших справах і починаннях. Нехай мрії про краще майбутнє окриляють Вас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я соборної, незалежної, демократичної, процвітаючої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя нас, наших дітей і всього українського народу.

Зі святом Вас! Нехай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до України!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.