Депутат у ролі "третейського судді"

11 вересня 2013, 21:03
Власник сторінки
політик
0
544
Депутат у ролі  третейського судді

Зустріч з виборцями села Сеньківка

Відбулись зустрічі з мешканцями сіл Сеньківка і Дударки Бориспільського району. У моєму виборчому окрузі близько 250 селищ і сіл. На жаль, після завершення виборів мені вдалось зустрітися тільки з 50-ма громадами сіл.

Бо зазвичай це не зустрічі «для галочки», а живе, часом дуже довге спілкування з людьми, кожен з яких іде на зустріч зі своїми проблемами і бідами. Але мова не про це.

За останні два дні склалося переконання, що парламент – це пряме відображення нашого суспільства.

Чому? Вчора у мене була зустріч у селі Гнідин. В цьому селі громада видає власну газету. Більше того, громада, на честь 200-сотліття від народження Тараса Шевченка буде встановлювати пам’ятник Кобзареві. Всі мешканці докладають до цього все, що можуть. І вони в цьому єдині.

Сьогоднішня зустріч у селі Сеньківка показала дещо інше. До меж сільської ради входить п’ять сіл. Люди розділилися на дві половини, одні не задоволені сільським головою, інші його підтримують. І найбільше, що мене вразило – це протистояння для селян важливіше, ніж проблеми, які мали б їх об’єднати, але в запалі боротьби вони за них забувають…

Люди завжди шукають когось. То «третейського суддю» в особі депутата, то якусь іншу панацею. Але вони можуть вирішувати проблеми, якщо об’єднаються. А коли громада об’єднана, вона може вирішити найскладніші проблеми.

Думаю багатьом депутатам потрібно не агітувати і переконувати виборців, а в чомусь повчитися у них.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.