Комедія «Без образ»: стерво проти юнака — хто переможе?

25 червня 2023, 11:40
Власник сторінки
журналист
0
49

В кінотеатрах України стартує показ американської комедії «Без образ». Легка та смішна історія з... несподіваним поворотом в кінці

Режисером стрічки виступив Джин Ступніцкі («Хороші хлопці»). 

У головних ролях — Дженніфер Лоренс («Голодні ігри», «Червоний горобець»), Метью Бродерік («Манчестер біля моря») та Ендрю Барт Фельдман. 


Сюжет зав’язаний на тому, що після конфіскації авто водійка Uber Медді (саме ъъ роль виконує Лоренс) змушена  будь-що знайти роботу, аби не втратити свій будинок, що залишився від матері. Серед величезного списку вакансій вона знаходить доволі незвичну пропозицію: заможні батьки сором’язливого підлітка пропонують Медді зустрічатися з їхнім сином — аби допомогти тому стати більш розкутим поруч з дівчатами. Проте знайти спільну мову з цим начебто «ботаном» виявляється не так просто…


Вікові обмеження фільму — 16+, але, як на мене, відвертого інтиму там немає. Якісь натяки, як для американських комедій, на диво не вульгарні. 

Так, ми побачили, що Лоренс має чудову фігуру, але особистість та характер героїні базується геть на інших якостях. 


Головне, що це дійсно дуже легка комедія, що дає можливість відволіктися від тривожних новин в Україні. 

Крім того, в кінці стрічки є мораль, є дуже теплі несподівані висновки головних героїв. 


Одже, сходіть, розвійтеся — не пожалкуєте!     


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: комедія,кіно
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.