Портніков-святий. Він не провокатор? І навіть не пропагандист?

05 червня 2018, 16:36
Власник сторінки
журналист
0
124

Портніков-святий. Він не провокатор? І навіть не пропагандист?

Портніков розлютився. Він бризкає слюною, вергає громи і блискавиці. Портніков висловлює своє рішуче і остаточне "Фе" пану Шустеру.
Видатного публіциста і світоча журналістики вкрай роздратувала книга Савіка. Портніков згадав усе страшне минуле і робить грізний висновок: Шустер-провокатор. Хитрий і очевидний провокатор, якого просто прогавили не дуже пильні люди. "Провокацій було чимало, поки він (Шустер-Б.К.) стояв на панелі свого шоу." Правда, тоді, як виявляється, пан Віталій скромно помовчував і лише ковтав гіркі сльози від неможливості говорити правду. Бо...з Шустером у нього повязані "десятиріччя творчого життя".
І ось тепер нарешті "фрукт"дозрів. І пан Віталій дає волю емоціям. Він вихлюпує своі великі і мудрі думки про співгромадян: "Шустер чудово усвідомлює іхню наівність, неосвіченість, дитинність, нездатність простежити наслідки своіх дій і бажань — і радісно це використовує".
Хто ще таке здатний написати? Закінчений цинік і... провокатор! Це він стояв на майдані у модному картузі поряд з Тягнибоком і не міг стримати посмішку. Йому, бачите,б уло весело і навіть смішно. Та коли запахло смаленим, громадянин у картузі накивав пятами. Бо чого доброго могли пошкодити лоба....
"Я втомився від цієі неохайноі підлості,— пише Портніков, вважаючи, що підлість може бути охайною—, від цього інтелектуального зґвалтування".
Святий Портніков не вважає себе провокатором і пропагандистом.Так вважають ті, кому потрапляє на очі його "творчість". А хто не розуміє це, значить, неосвічені, наівні, довірливі і схожі на дітей. Це сказав Портніков.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.