Через окупацію Криму і Донбасу росіяни збідніють

25 вересня 2017, 14:52
Власник сторінки
менеджер
0
262
Через окупацію Криму і Донбасу росіяни збідніють

На росіян чекають нові побори

РФ вводить нові побори для своїх громадян, щоб покрити витрати на анексований в України Крим.

Про це написав журналіст Сергій Стельмах у своїй колонці на "".

"Відбувається те, про що російських ура-патріотів попереджали ще три роки тому. Анексований Крим разом з окупованими районами Донбасу повільно пожирають РФ. Різниця лише в тому, що на півострові поки ще стріляють тільки на полігонах. Акцизи на бензин і збори з мобільних операторів – лише початок. Після виборів президента, уряду доведеться вводити нові побори, скасовувати пільги і підвищувати пенсійний вік, пояснюючи це потребами "ненаситного" Криму", – написав Стельмах.

Також журналіст вказав на способи, якими РФ намагається знайти фінансування окупованих територій.

"Російський Кабмін схвалив підвищення акцизів на бензин, так як потрібні гроші на будівництво доріг у Криму і Калінінградській області. Рішення вступить у силу наступного року. Буквально в той же день з'явилися повідомлення, що уряд обговорює збільшення зборів з операторів стільникового зв'язку. Причина все та ж – потрібні фінанси на "розвиток" захоплених територій", – зазначає Сергій Стельмах.

Крім цього, додаткові побори зі звичайних громадян РФ журналіст пояснює тим, що в російському бюджеті банально не вистачає грошей.

А ще, ціле літо окупований Росією Крим потерпав від жахіть, які колись описувались у Біблії. Півострів накрила масована навала марокканської перелітної сарани.

Можливо грошей і не має, але росіян таки будуть "доїти". Держіться росіяни.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Россия,Украина,налоги,Крым,донбасс,россияне,саранча,патриоты,поборы,аннексия Крыма
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.