НЕВДАЛА СПРОБА ПРЕМ`ЄР-МІНІСТРА УГОРЩИНИ.

18 серпня 2017, 09:40
Власник сторінки
0
60
НЕВДАЛА СПРОБА ПРЕМ`ЄР-МІНІСТРА УГОРЩИНИ.

НЕВДАЛА СПРОБА ПРЕМ`ЄР-МІНІСТРА УГОРЩИНИ ЗАЗІХНУТИ НА ЗАКОННІ ПРАВА УКРАЇНЦІВ, ЧИМ ВИКЛИКАВ ЗНАЧНЕ ОБУРЕННЯ ВЛАСНОГО НАРОДУ.

       Не так давно була опублікована сповідь угорського контррозвідника Ференца Катрейна, який підтвердив давно всім відому істину про наявність російських агентів у різних структурах влади. Таким чином, це дозволяє маніпулювати людьми і просувати власну ідеологію чи провокацію.
Одним із яскравих прикладів маніпулювання угорськими чиновниками російськими агентами став лист прем'єр-міністра Угорщини Орбана Віктора, який надіслав його угорцям з подвійним громадянством проживаючих на териротії західної України, інформує незалежне угорське видання Кarpathir: (http://karpathir.com/2017/07/18/orban-levelet-irt-a-kettos-allampolgaroknak/).
       У листі Орбан нагадує про те, що угорський парламент у 2010 році прийняв закон про спрощену процедуру отримання громадянства Угорщини для іноземців. І закликає зареєструватися на спеціальному сайті для можливості голосування, аби взяти участь «у вирішенні долі та майбутнього країн Карпатського басейну"», що планується на квітень 2018 року.
         Сам факт поширення листа в соціальній мереці розцінюється, як чистого роду провокація. Заклик до українських громадян приймати участь у вирішенні долі іншої держави не зважаючи на закон, який забороняє мати в Україні подвійне громадянство. Не важко провести паралелі між діями російської влади з одного боку референдум і захопленя Криму, далі підбурення жителів Донецька та Луганська на приєднання до Росії, та заклик до країн сусідів України до вчинення таких самих дій для повернення колись належних їм територій. Найбільш активними виявились угорці, які вже давно бажають повернути частину Закарпаття. Спроби перетягнути на свій бік українців, угорські чиновники вирішили піти шляхом підкупу. Надаючи фінансової допомоги угорським підприємцям, доплат вихователям за ведення груп дітей в яких є діти-угорці, виплати угрським лікарям, а тепер запропонували одноразову виплату при народженні дитини з угорськими коріннями.
     Угорці проживаючі на території Угорщини дуже категорично відреагували на лист. Переважна більшість проти наданого права. Аргументуючи це тим, що угорці, які не проживають на території Угорщини, не володійють повною мірою політичною ситуацією в країні і не знають що краще для корінних жителів, не платять податки в державну казну і тим самим не мають права брати участь у майбутніх виборах. Також, обурені тим, що за рахунок їхніх внесків в держбуджет Орбан Віктор фінансує угрців, які проживають за межами їх території.
    Як поінформувало незалежне угорське видання  Еllenszel (http://ellenszel.hu/2017/08/09/eszbe-kaptak-hataron-tuli-magyarok-vajdasagbol-kuldik-el-feszkes-fenebe-orbant-mar-nem-kernek-hazugsagaibol/), нещодавно в соціальній мереці Інтернет з`явилася відповідь на скандальний лист Орбана Віктора, в якому  угорці, які проживають на території України, не вірять гучним промовам та обіцянкам лідера Угорщини і не бажають приймати участь у нечесній грі. Цей приклад підкреслює патріотизм українців, які незважаючи на спроби підкупу, незламні у своїх поглядах та прагненнях. Патріотизм проявили і самі угорці, про що свідчить їхня реакція на дії проросійського премʼєр-міністра Орбана Віктора. Незламна воля народу їхнє бажання кращої долі та спроби протидіяти діючій владі, являється променем надії та вісткою владі, що народ не бездумне стадо і готове боротися за світле майбутнє.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Україна,спецслужби,Угорщина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.