До 9 травня з боку РФ планується "чергова перемога" над Україною

11 травня 2017, 12:27
Власник сторінки
0
77

На жаль, у Росії війну з Україною, як за радянських часів, будують за принципом планової економіки.

На жаль, у Росії війну з Україною, як за радянських часів, будують за принципом планової економіки. Тобто до якось певної круглої дати обов’язково демонструють так званий важливий здобуток, якому радіють, як малі діти. 

При чому абсолютної ролі не грає, якою ціною і наскільки якісно цей план виконаний. Адже у Росії досі мислять радянськими категоріями: головне, щоб вчасно і було чим похизуватися до певної дати. А скільки людей через це померло чи постраждало – дрібниці. 

Згадаймо, як до річниці революції на Майдані у так званих "ДНР" та "ЛНР" почалося пожвавлення конфлікту. Хоча до цього часу на окупованих територіях панувала своєрідна тиша. Чи як до річниці розстрілів на Майдані бойовики обстріляли з градів Маріуполь. Швидше за все, терористи не прагнули смерті мирних мешканців, а планували захопити місто до круглої дати. Проте вийшло трошки інакше.  

Тож, очевидно, що і на 9 травня слід готуватися до чергових планових провокацій. При чому до такої "кругленької дати" вони будуть набагато масштабнішими та страшнішими, ніж усі попередні кроки. 

Звісно, до 9 травня Путін захоче продемонструвати всьому світові і росіянам перемогу над Україною. Для цього, звісно, буде влаштоване захоплення чогось важливого в Україні. І не важливою якою ціною це буде зроблено. 

Якою буде ця перемога важко навіть спрогнозувати. Адже ми маємо справу з надзвичайним гіперавантюристом, який зможе реалізувати страшніший сценарій за Гітлера. Крім того, у цей день на Червоній площі влаштовують показовий парад з барабанним боєм. Швидше за все, приїдуть світові лідери з Китаю чи Північної Кореї. 

У той же час абсолютна більшість росіян – доволі темні і вірять всьому тому, що їм говорять. Вони будуть йти за старовинною інерцією Тобто завдяки пропаганді свого лідера вірити у те, що саме Росія перемогла Гітлера і фашизм. 

Зрозуміло, що Україна має і повинна відзначати цю дату. От 9 травня 1995 року в Ічкерії (самопроголошене державне утворення, яке існувало після розпаду СРСР на частині території Чечено-Інгушської АРСР і було практично ліквідоване російською владою в 2000 р. після окупації території Ічкерії російськими військами). влаштували парад перемоги, не зважаючи на війну і ті трагічні події, які відбувалися. Таким чином там віддали шану тим людям, які загинули у Другій світовій війні. 

Так само і Україна повинна не забувати про цей день, не зважаючи, на той весь цей жах, який ми маємо зараз.

Хоча зрозуміло, що це буде найважчий День перемоги за ці 72 роки. І не лише для України, а й для всього світу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.