ЕМОЦІЙНО ПРО БЮДЖЕТ-2015

30 грудня 2014, 11:26
Власник сторінки
политолог, политический консультант
0
487

те як приймався бюджет, сама суть нововведень та прогноз їх наслідків свідчить,що ця влада нічого не навчилася

ЕМОЦІЙНО ПРО БЮДЖЕТ: а) за один день ми стали свідками порушення 23 статей Конституції України, чинних Податкового та Бюджетного кодексу, та ще понад 20 законів. Що це не як правовий нігілізм коаліціянтів? 
б) ми побачили як і хто хотів "кинути" колег (найбільш яскраво - в питанні відшкодування ПДВ виробникам зерна. Якщо хтось не зрозумів, поясню: Яценюк хотів,щоб ПДВ поверталося крупним зерновим холдингам (а не фермерам чи дрібним виробникам, вони ніколи той ПДВ повернути немогли), Самопоміч же хотіла "рівності всіх учасників ринку". У підсумку повернути ПДВ тепер ніхто не зможе:)))) - отже: Коаліція - це ситуативний альянс, який не гарантує довготривалого співробітництва; 
в) Уряд і надалі намагається не шукати нові джерела наповнення бюджету,а шукає як і в кого з соціальних груп урізати. БЮДЖЕТ СМЕРТІ, так назвали ЗМІ бюджет-2015, 
г) законопроект про Державний бюджет - 2015 є ілюстрацією некомпетентності та аматорства (як по законотворчій техніці так і в плані економічного обгрунтування)
ПІДСУМОК: весною у нас з'явиться "вікно можливостей":))) готуємося
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: уряд,Арсеній Яценюк,Конституція,державний бюджет
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.