Пусть растут все цветы...
Я выучила урок сплоченной украинской оппозиции на отлично. Результат ее усилий не нуждается в комментариях. Все, что страна потеряла в результате ее "победы" невозможно перечислить.
Новости политики - 3 серпня 2015, 16:50
Унікальний аміакопровід як безкоштовний бонус потенційному власникові ОПЗ
Інвестор, який набуде у власність ОПЗ, цілком ймовірно, збільшить вартість послуг із транспортування аміаку та взагалі зможе диктувати державній трубопровідній компанії «Укрхімтрансаміак» умови, за яких він надаватиме свої послуги.
Новости политики - 3 серпня 2015, 16:22
Пане міністре, спробую пояснити Вам,що «маленький прикрий інцидент»-це здійснення угорськими спецслужбами операцій на території України без погодження з українськими партнерськими службами. Більше того, вперше за 25 років угорські спецслужби відкрито проводить такого роду діяльність "в повній опозиції до побажань українського уряду".
Новости политики - 3 серпня 2015, 16:18
Заступник директора ГО «Публічний аудит»
Наслідком неплатежів за ЖКП має бути зменшення тарифів, інакше – банкрутство
За повідомленням урядовців, рівень оплати за послуги ЖКГ за останні два місяці впав аж на 18% – із 96% у травні-червні до 80% нині.
Новости политики - 3 серпня 2015, 15:38
Верховний Суд України розпочав справу проти Президента
Нацкомісія створена незаконно. Нема в Конституції таких повноважень, яка дозволяє її утворювати Президенту.
Новости политики - 2 серпня 2015, 01:14
Антиквар, галерея "АтрибутЪ". www.atribut.com.ua
Чистые руки
Ребята! Я считаю, что не стоит брать по 10% от «цены вопроса» с российских олигархов Григоришина и Бабакова, за расширение их энергетического бизнеса в Украине. Мы же вроде воюем с ними?
Новости политики - 1 серпня 2015, 21:11
У нього, як у очільника адміністрації є два шляхи – або прогнутися під систему, або зламати її під себе. Його призначення розірвало шаблон про те, що губернатором мусить бути або людина політичної команди, або така, що відповідає критеріям, на зразок досвіду адміністративного керування.
Новости политики - 1 серпня 2015, 16:54
Префект - не Маршал.
назначения укрепляют коррупцию
Новости политики - 1 серпня 2015, 13:06