Що потрібно для посилення політичної ізоляції Путіна в Європі?

21 жовтня 2015, 16:20
Власник сторінки
Народный депутат Украины
0
97
Що потрібно для посилення політичної ізоляції Путіна в Європі?

Виступ Путіна в ООН, його зустріч з Обамою, заяви Франції про готовність продажу Росії зброї, неоднозначні висновки, озвучені Радою з безпеки на транспорті Нідерландів, останні непевні заяви Меркель у

Виступ Путіна в ООН, його зустріч з Обамою, заяви Франції про готовність продажу Росії зброї, неоднозначні висновки, озвучені Радою з безпеки на транспорті Нідерландів, останні непевні заяви Меркель у Парижі, інші дрібні поступки Кремлю є фрагментами загальної картини, яка свідчить, що Путіну частково вдається нав’язати інший політичний порядок денний.

На противагу цьому Україна має боротися за те, щоб політична ізоляція путінської Росії тривала. Варто постійно нагадувати світові про причетність вищого керівництва РФ до переломного моменту їхніх стосунків – знищення пасажирського авіалайнера і вбивства безневинних людей.

Допоки триватиме публічна дискусія довкола теми збитого боїнга – будь-який європейський лідер, який тиснутиме руку Путіну, потраплятиме в делікатне становище у себе в країні.          

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.