Чем отличается человек каменного века
Чем отличается человек каменного века от сегодняшнего скажем Европейца? Чем отличается религиозный фанатик читающий только Коран или Тору от пятиклассника сидящего в библиотеке? Чем отличается русский внимающий только первым каналам и полностью отрицающий любые другие источники информации?
События в Украине - 10 січня 2015, 12:37
Один дончанин в ответ на всеобщую интернет-скорбь о погибших журналистах написал, что в Донецке все тоже против убийств. Правде не могут выйти на площади, как в Париже – опасно. Сложно поспорить.
События в Украине - 10 січня 2015, 00:51
Як кажуть, порятунок потопаючих - справа рук самих потопаючих. Доля українських полонених все частіше вирішується приватними ініціативаим, в той час як держава намагається жорстко підпорядкувати собі процес визволення.
События в Украине - 9 січня 2015, 17:52
Продовжуючи орієнтацію на клієнта, Укрпошта розширює спектр послуг, які можна отримати у відділеннях поштового зв’язку. Національний оператор поштового зв’язку України розпочав приймання платежів з торговельною виручкою. Відтепер, завітавши до найближчого відділення Укрпошти, представник юридичної особи може зручно перерахувати отриману виручку на рахунок компанії – юридичної особи. Завдяки присутності Укрпошти у найвіддаленіших куточках України та вигідному місцерозташуванню поштових відділень, процедура зарахування коштів через національного оператора є комфортною та безпечною. «Для Укрпошти, як для підприємства, що дбає про якість надання послуг, дуже важливо забезпечити комфортну співпрацю з корпоративними клієнтами, – зазначає в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук. – Ми прагнемо створити для клієнта найоптимальніші умови та стати для нього ще кращими. Розгалужена мережа відділень Укрпошти та високий сервіс надання послуги сприятимуть взаємовигідному партнерству національного оператора з
События в Украине - 9 січня 2015, 11:28
 2,7 млрд грн такова цена свободы доступа украинцев к 3G скоростям
Яценюк преступно и цинично плюет на свободу украинцев! 2,7 млрд грн такую сумму он требует за внедрение технологии предоставляющей мобильный интернет на скоростях 3G.
События в Украине - 9 січня 2015, 10:01
Самые актуальные новости Политики, Общества, Экономики на 8 января 2014 года
Подборка самых актуальных новостей Политики, Общества, Экономики на 8 января 2014 года
События в Украине - 8 січня 2015, 18:02
В результате прямого попадания снаряда в дом № 20 по адресу ул.60 лет СССР погибла семья.
События в Украине - 8 січня 2015, 11:30
Блоггер изобличил криворожского нардепа Шпенова в откровенной лжи
Криворожский блоггер Сергей Мокряков уличил в откровенной лжи нардепа Дмитрия Шпенова, избранного по 37 округу (Криворожский, Широковский районы)
События в Украине - 8 січня 2015, 10:53
Як повідомляє помічник начальника Чернівецького прикордонного загону - начальник прес-служби капітан Сергій Бровко, вчора вранці біля державного кордону прикордонниками відділу Фальків були затримані
События в Украине - 7 січня 2015, 19:54
Блогер-журналист
Українська національна громада у Чернігові дебютувала вертепом
7-го грудня у Катерининській церкві у Чернігові активісти Об'єднання “Українська національна громада” зіграли політично-саркастичний вертеп.
События в Украине - 7 січня 2015, 19:49